. .

Коя фирма да избера за ремонт на покрив

Боядисване с латекс
Конкуренцията в нишата на ремонтите на покривните конструкции е много голяма. На първо четене различните фирми предоставят еднаква услуга, но с различни цени. Поради тази причина човек не винаги може лесно да избере фирма за ремонт на покрива на жилището си. За да Ви улесним, любезно предлагаме няколко полезни съвета при избора:

1. Не се доверявайте на ниската цена.

Често грешка е, когато домсъвета на жилищната сграда избира фирма за ремонт на покрива по основен показател – цена на услугата. Цената на ремонта на покрива се формира от сбора на цената за вложения материал, цената на труда по извършване на услугата и печалба. В случай, че някой от посочените показатели е с нереална цена, съответно качеството на услугата ще е по-ниско.

2. Не залагайте всичко на първия срещнат майстор

Обърнете се към строителна фирма с дългогодишен опит в тази дейност, и най-вече на такава с истински офис. Така ще се подсигурите (доколкото това е възможно) от опити за “бягане” от отговорност след извършения ви ремонт. В противовес с здравата мисъл, често пъти и ценовите оферти от реномираните и утвърдили се фирми са подобни на тези направени от майстори самозванци.

Comments are closed.

Sorry, comments are closed for this post.

cheap ralph lauren polo