. .

Гранд Каньон София – Новият начин на живот

luxury apartmentsГранд Каньон е най-новият и първи по вида си проект в България на Гаранти Коза – главен международен инвеститор с голям опит в строителството. Създадена още през 1948 г. в Анкара, Турция, към днешна дата фирмата е една от най- уважаваните и одобрявани в имотния сектор, като в Турция, така и Дубай, Русия, Япония.

Гаранти Коза има повече от двеста реализирани проекта, като пример малка част са: – 1-вата метро линия в Град истанбул, Големия Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ от 1 000 000 квадратни метра, АККОЗА – Проект за жилища, наброяващ 7 хил. апартамента, Коза Парк – План на огромното изкуствено езеро, заобиколено от 4 жилищни комплекса и над 2.5к апартамента
Разположен в най – бързо еволюиращите се квартали в София, Младост 3, Гранд Каньон предоставя всичко от което се вълнува едно модерно семейство. В близост до основни пътни аретерии, офис центрове и красива гледка към една от хубавите български планини – Витоша, също и лесния достъп до Метрото, посредством топла връзка са само малка част от характеристиките и комуникативността на района, както и комфортът, предлагащ комплексът на своите живущи.

Гранд Каньон София ще бъде от 3 жилищни сгради, носещи имената на едни от най-известните планини в България – Рила, Пирин и Витоша, разположени на 32 000 кв. метра, голям търговски център (алейно поставени магазини, елитни заведения и ресторанти) и подземен паркинг с повече от хиляда паркинг места, до които абсолютно всеки живущ в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от новите тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, създава красиво единство между модерна архитектурна линия и ландшафтен дизайн.

Професионално плануваното място, осигурява персоналното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, като заедно с това им предлага важните за всеки съвременен човек условия поставени на едно и също място. Пресмятайки забързания живот на модерния човек, Гранд Каньон комбинира необходимите забавления в града с красивия чар на големия дял зелени участъци, намиращи се около комплекса.

Строителството включва 765 апартамента, намиращи се на разгъната застроена площ от приблизително сто тридесет и осем хиляди м2. Рила Резидънс ще стане 30 етажна сграда, впечатляваща с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се разположи 5 звезден хотел – един от най-известните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще са разположени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1 200 м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-голямата и модерна такава, намираща се в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени wellness, фитнес център и плувен басейн.

Намерете цялата информация: http://www.grandkanyon.com/

Comments are closed.

Sorry, comments are closed for this post.

cheap ralph lauren polo