. .

Сумата на избраната застраховка зависи от рисковете, които Ви застрашават

car insuranceНационалният пазар на застраховането продължава да се разраства, при положение дори и в текущите условия на криза се отчита бум на премийните приходи както при общото, също и при застраховка живот. Дали дори това значи, че финансовата култура на българите в страната е увеличена? Реално може и да е точно така. Факт е обаче, че много от българите си закупуват застраховки при условие, че нямат друг личен избор. Ако шофирате без легитимна Застраховка “гражданска отговорност” примерно, поемате риска не само за тежко нарушение, но и да ви приберат книжката. Но ако успеете да накарате някаква банка да ви отпусне кредит, бихте могли да си кажете довиждане с плановете си, в случай, че не направите застраховка на заложеното си имущество, или доброто здраве и бъдещите си приходи. Жителите, които не са задължени от някаква подобна неприятна ситуация дори изключително рядко прекрачват прага на застрахователен брокер. Повече са точно тези, които през живота си нито веднъж не са си закупували полица.
Много семейства са убедени, че, докато едва намират средства да изплатят текущите си сметки, би било лукс да се замислят за допълнителните разноски по застраховане на здравето или имота си. Една от основните причини да очакват високи премийни вноски е, че те не са наясно с конкретната работа на дружествата за застраховане и начините за определяне на вноските. Винаги, когато подписва с Вас договор, един фактор се явява основен за компанията – поеманият риск. Понякога той е възможно да е адски голям, че реално не е възможно да си купите застрахователна полица на абсолютно никаква крайна цена. Например, ако Вие живеете в град, застрашен от много пожари, е наистина много възможно абсолютно никой застраховател да не желае да покрие имота ви срещу настоящата реална опасност.
От друга страна, ако фирмата обмисли, че този риск, свързан с вашия договор е незначителен, вноските, които дължите да са толкова малки, че лесно да си ги позволите даже и с минималния си приход. Но как застрахователите пресмятат риска при отделните продукти и услуги? Макар че съществуват много индивидуални различия, има някои главни правила, до които се придържат членовете на сектора по света.

Comments are closed.

Sorry, comments are closed for this post.

cheap ralph lauren polo