. .

Декорация за вашата стена – направи си сам

home decoration
Абсолютно всички знаем как една дори малка декорация на стена (малка снимка, картина и може би дори часовник) може спокойно да измени изгледа на цялото помещение. Бих желал да ви покажа един много лесен начин да си направите прекрасна стенна украса. Украсяване, което не бихте могли да си вземете от магазините, но която със сигурност ще привлече погледите на гостите ви и ще създаде усмивки по техните лица.
Какво точно ще ви трябва за създавенето?
Вземете си парче бял картон, листо от стайно или на друго растение (с големината на картона), тиксо от хартия и спрей с цвят по избор – златно, червено, синьо – според цвета на изгледа на стаята.
Как се извършва тази хубава идея направи си сам? Не се притеснявайте, не е никак трудно или скъпо, нужни са ви няколко обикновени неща. И да Ви липсват, не са адски скъпи.
Нанесете картона над найлон или парчета вестник, за да не се изцапа , когато използвате спрея. Вземете хартиеното тиксо и облепете края на картона, създайте рамката. Нанесете листо над картона, задръжте го здраво и пръснете със спрея. Оставете боята да засъхне и премахвате листото. Много внимателно отстранете хартиеното тиксо и почистете остатъците от боя под него, ако има такива.
Готово! Поставете новата си уникална картина в красива картинна рамка и ще получите прекрасна и наистина оригинална промяна за вашата стена. Закачете я в хола, кухнята или където решите, че е подходящо. Както и да я сложите, значително ще разведри помещението и всеки един, който влезе в нея.
Ще е възможно да се занимавате с малчуганите, изработвайки заедно с тях тази чудесна идея за дома или да я сътворите като чудесен подарък за рожден ден примерно.

Comments are closed.

Sorry, comments are closed for this post.

cheap ralph lauren polo